A konzultáció
2014. december 08. írta: tippado

A konzultáció

Újra szögezzük le, hogy egy plasztikai sebészeti beavatkozásról beszélünk. A műtétünket ne egy értékesítővel, egy "hajgyógyásszal" egyeztessük, hanem orvosi végzettségű szakemberrel!

Egészségünk és hajunk visszaállítása életre szóló műtét, ne üzletként, értékesítendő termékként tekintsenek rád, te egy orvosi beavatkozás páciense leszel! Csak olyan klinikával érdemes a műtétet végeztetni, ahol plasztikai sebész irányítja a klinikát és adott esetben magát a műtétet is!

canvas9.png

A konzultációk során gyakran elhangozhat az alábbi kijelentés, melyet megfelelően a helyére kell tenni magunkban: "A FUE hajbeültetés során több, mint 10 éves hajbeültetési tapasztalat, és eredmények!"

Ez a kijelentés némileg sántít, hisz a FUE (egységenkénti hajátültetés) technika 5-6 éves múltra tekint vissza hazai viszonylatban, így a gazdag referencia legnagyobb része még a korábbi strip (hajszigetek kivágása és átültetése) technikával műtött páciensekre vonatkozik!

Szinte minden klinika a legújabb FUE módszerek alkalmazását hirdeti, valóságban 1-2 kivétellel a klinikák az alap kézi FUE technikát alkalmazzák, csak kevesen alkalmazzák valóban a legújabb és leghatékonyabb gépi eljárásokat. Kérdezze meg a klinikát milyen technikát, milyen eszközöket használnak, esetleg kerítsen alkalmat a műtő megtekintésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-elott.blog.hu/api/trackback/id/tr86967427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása