Hol csináltassam? Milyen áron?
2011. június 17. írta: tippado

Hol csináltassam? Milyen áron?

A hajbeültetés egy plasztikai sebészeti eljárás, tehát egy egészségügyi beavatkozás, nem mindegy kire bízod magad. Fontos, hogy a kiválasztott magánklinika felszereltsége tükrözze a profi szakértelmet.
 
Hangzatos lózungok szólnak arról, hogy van ahol már 50 - 70 % kedvezményben is részesülhetsz, sőt akár ingyen megkaphatod. Akik ilyen kondíciókkal, szinte ingyen vállalnak műtétet vajon fognak tudni minőségi eszközökkel, minőségi szakemberekkel dolgozni? Nem nehéz kitalálni a választ...
Egyébként az árképzésnél könnyen előfordulhat, hogy a már 50%-kal felárazott termékből kapod a 70% kedvezményt. Az olcsó hús levét azt hiszem mindenki ismeri, nem véletlenül van leárazva a hipermarketben is a lejárat előtt álló termék.:-) Ahol könnyen óriási engedményeket tudsz elérni, ott valami nem stimmel. A kuponos megoldásokat meg eleve felejtsd el és tedd fel magadban a kérdést: vásárolnál kuponra műtétet? :)
 
A hajbeültetés eredményét hosszú évtizedekig szeretnéd élvezni, tehát néhány tízezer vagy százezres megtakarításért ne mondj le a minőségről. Keresd a szakértelmet, és kapj reális áron magas szintű, értékarányos eredményt.

iStock_000020138212Small.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-elott.blog.hu/api/trackback/id/tr322991118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása